Contact

M4 Transport & Logistics B.V.
M4 Koeriers B.V.

Adres:


telephone icon
mail icon

KVK:
BTW:
Siriusstraat 75
5015 BT Tilburg

013 - 203 20 59
info@m4tl.nl

71798501
NL858853760B01
Download onze Algemene Voorwaarden

OVER ONS

M4 Transport & Logistics BV heeft jarenlange ervaring als nationaal en internationaal transportbedrijf voor goederen en wij noemen ons logistiek dienstverlener. Wij doen immers meer dan alleen het vervoeren van uw zending. Wij regelen alles wat er komt kijken bij het vervoeren. Denkt u hierbij aan het verzorgen van douanepapieren, vergunningen, vrachtbrieven etc. U kunt zelfs bij ons terecht voor fulfilment en warehousing. U ontzorgen en meerwaarde leveren, dat is waar M4 Transport & Logistics BV voor staat.

Compleet pakket

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u een compleet pakket van diensten aan. U ziet ze hiernaast in een overzicht staan. Dagelijks vertrekken zendingen vanuit Tilburg naar een groot aantal landen binnen en buiten Europa. Ook kunt u van onze Overnight service gebruik maken.

M4 Transport & Logistics BV staat altijd voor de laagste prijs en de beste kwaliteit

Tevens biedt M4 Transport & Logistics BV u de laagste prijs met de beste kwaliteit. Wij zoeken voor u uit wat de voordeligste manier van verzenden is. Onze professionele chauffeurs zijn gescreend, zodat u er zeker van bent dat al uw vrachten en/of zendingen in goede handen zijn. Zij beschikken over instrumenten en hulpmiddelen zodat zij hun werk optimaal uitvoeren.

Verzekeringen

Onderdeel van onze kwaliteitsborging is dat M4 Transport & Logistics BV verzekerd is voor ongevallen en diefstal. Onze voertuigen zijn allrisk verzekerd en ladingen voor beschadigingen en/of diefstal.

M4 Transport & Logistics BV staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan altijd klaar voor uw vragen of opmerkingen. Aarzel niet om advies te vragen over maatwerkoplossingen. Neem contact op met M4 Transport & Logistics BV zodat wij met u de mogelijkheden voor het transport van uw specifieke zending op een rij kunnen zetten. U kunt ook bellen met 013 - 203 20 59.