Contact

M4 Transport & Logistics B.V.
M4 Koeriers B.V.

Adres:


telephone icon
mail icon

KVK:
BTW:
Siriusstraat 75
5015 BT Tilburg

013 - 203 20 59
info@m4tl.nl

71798501
NL858853760B01
Download onze Algemene Voorwaarden

DIENSTEN

Zware vrachten, maar ook grote en kleine vrachten leveren wij nationaal en internationaal. Non-stop halen wij uw zendingen op en leveren deze af op het juiste adres. U kunt kiezen uit ons brede dienstenaanbod, waarbij wij garant staan voor een flexibele en hoogwaardige dienstverlening.

Spoedzendingen/koeriersdiensten

Wij zorgen ervoor dat uw zending binnen maximaal twee uur op uw adres wordt opgehaald en aansluitend naar de plaats van bestemming wordt gebracht. Uw zending kan uit enkel colli tot 5 euro pallets of meer bestaan. Wij lossen op adressen door heel Europa. Uniek in de koerierswereld is ons speciale Track & Trace systeem. Hiermee kunt u de koerier live volgen.

Full Truck Loading

M4 Transport & Logistics BV transporteert ook complete vrachtwagenladingen, de Full Truck Loads (FTL). Hebt u een complete vracht die geleverd moet worden? Wij zorgen dat de zending geladen en volgens afspraak gelost wordt. Geen lading is ons te veel en wij vervoeren het professioneel naar de plek van bestemming.

ADR vervoer

Tevens vervoeren wij ook gevaarlijke stoffen. Onze chauffeurs beschikken over een ADR certificaat en zijn bekwaam met het omgaan van gevaarlijke stoffen.

Geconditioneerd vervoer

Geconditioneerd vervoer is het vervoeren van bederfelijke goederen bij een gecontroleerde atmosfeer zonder onnodig verlies van kwaliteit. Hierin is M4 Transport & Logistics BV een goede partner in.

Luchtvracht

Met spoed een zending vervoeren naar het buitenland, of van het buitenland naar Nederland? Het maakt M4 Transport & Logistics BV niet uit wat voor zending het is. Wij verzorgen het met plezier. Naast het vervoer naar de luchthaven en het afleveren op het juiste adres, voeren wij ook aanvullende diensten uit, zoals de inklaring van goederen en douaneafhandeling. Met ons wereldwijd vervoer van deur tot deur, hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Zeevracht

Hebt u vracht die u via zee wilt laten vervoeren? Het maakt M4 Transport & Logistics BV niet uit wat voor zending het is. Wij verzorgen het met plezier. Naast het vervoer naar de haven en het afleveren op het juiste adres, voeren wij ook aanvullende diensten uit, zoals de inklaring van goederen en douaneafhandeling. Met ons wereldwijd vervoer van deur tot deur, hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Warehousing / opslag en overslag

Beschikt u over te weinig ruimte voor uw (tijdelijke) voorraad? Of komt u mankracht tekort om uw zending te lossen? M4 Transport & Logistics BV beschikt over een multifunctioneel warehouse met voldoende opslagruimte van in totaal 3500 vierkante meter. Hiervan is 2500 vierkante meter geconditioneerd. Met ons doordacht warehousingconcept vinden allerlei goederen op afroep de weg naar hun eindbestemming. Wij houden voor u de voorraden bij, waarbij u steeds op de hoogte gehouden wordt van de actuele gegevens van uw voorraad. Hiermee zijn wij een gewaardeerde partner voor onze klanten.

Specifieke Wensen

Specifieke wensen vragen om maatwerkoplossingen. Aan ons de uitdaging op zoek te gaan naar de beste oplossing. Aarzel niet om advies hierbij te vragen. Het personeel van M4 Transport & Logistics BV staat altijd voor u klaar.