Contact

M4 Transport & Logistics
M4 Koeriers

Adres:


telephone icon
mail icon

KVK:
BTW:
Brakman 70
5047 SW Tilburg

013 - 203 20 59
info@m4tl.nl

52659550
NL 233776552 B01
Download onze Algemene Voorwaarden
waarom m4tl contact m4tl

DIENSTEN

Zware vrachten, maar ook grote en kleine vrachten leveren wij nationaal en internationaal. Non-stop halen wij uw zendingen op en leveren deze af op het juiste adres. U kunt kiezen uit ons brede dienstenaanbod, waarbij wij garant staan voor een flexibele en hoogwaardige dienstverlening.

Pakketdienst

Verzenden wij uw pakket, dan bespaart het u tijd en veel moeite. Met een telefoontje regelt u dat wij het pakket bij het opgegeven adres ophalen en afleveren op het gewenste adres. Een andere mogelijkheid is dat u uw pakket wegbrengt naar een van de dichtstbijzijnde afleverpunten van post.nl. Om de kosten te delen, combineren we waar mogelijk de te verzenden goederen met goederen van andere klanten. Uniek in de koerierswereld is ons speciale Track & Trace systeem. Hiermee kunt u live volgen waar uw pakket zich bevindt. Op onze webpagina Track & Trace maakt u een keuze voor vervoer via TNT, DPD of een koerier.

Spoedzendingen/koeriersdiensten

Wij zorgen ervoor dat uw zending binnen maximaal twee uur op uw adres wordt opgehaald en aansluitend naar de plaats van bestemming wordt gebracht. Uw zending kan uit enkel colli tot 5 euro pallets of meer bestaan. Wij lossen op adressen door heel Europa. Uniek in de koerierswereld is ons speciale Track & Trace systeem. Hiermee kunt u de koerier live volgen.

Pallet Distributie

Hebt u een palletzending? M4 Transport & Logistics BV beschikt over 5 distributie hubs in Nederland van waaruit wij de pallets ophalen om ze vervolgens bij uw klanten af te leveren. Afhankelijk van de regio sturen wij de auto aan. Wij leveren in de gehele Benelux, Europa en zelfs wereldwijd de pallets uit op het juiste adres.

Full Truck Loading

M4 Transport & Logistics BV transporteert ook complete vrachtwagenladingen, de Full Truck Loads (FTL). Hebt u een complete vracht die geleverd moet worden? Voert u dan een dag van te voren in ons online systeem de gegevens in. Wij zorgen dat de zending geladen en volgens afspraak gelost wordt. Geen lading is ons te veel en wij vervoeren het professioneel naar de plek van bestemming.

ADR vervoer

Tevens vervoeren wij ook gevaarlijke stoffen. Onze chauffeurs beschikken over een ADR certificaat en zijn bekwaam met het omgaan van gevaarlijke stoffen.

World Wide Express Diensten

Hebt u een pakket dat met spoed geleverd dient te worden? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren wereldwijd snel en vakkundig alle zendingen. Via ons Track & Trace systeem kunt u precies volgen wanneer uw zending opgehaald c.q. geleverd wordt.

Luchtvracht

Met spoed een zending vervoeren naar het buitenland, of van het buitenland naar Nederland? Het maakt M4 Transport & Logistics BV niet uit wat voor zending het is. Wij verzorgen het met plezier. Naast het vervoer naar de luchthaven en het afleveren op het juiste adres, voeren wij ook aanvullende diensten uit, zoals de inklaring van goederen en douaneafhandeling. Met ons wereldwijd vervoer van deur tot deur, hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Zeevracht

Hebt u vracht die u via zee wilt laten vervoeren? Het maakt M4 Transport & Logistics BV niet uit wat voor zending het is. Wij verzorgen het met plezier. Naast het vervoer naar de haven en het afleveren op het juiste adres, voeren wij ook aanvullende diensten uit, zoals de inklaring van goederen en douaneafhandeling. Met ons wereldwijd vervoer van deur tot deur, hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Warehousing / opslag en overslag

Beschikt u over te weinig ruimte voor uw (tijdelijke) voorraad? Of komt u mankracht tekort om uw zending te lossen? M4 Transport & Logistics BV beschikt over een modern en multifunctioneel warehouse met voldoende opslagruimte van 5000 vierkante meter. Met ons doordacht warehousingconcept vinden allerlei goederen op afroep de weg naar hun eindbestemming. Wij houden voor u de voorraden bij, waarbij u steeds op de hoogte gehouden wordt van de actuele gegevens van uw voorraad. Hiermee zijn wij een gewaardeerde partner voor onze klanten.

Fulfilment

M4 Transport & Logistics BV springt in op de groter wordende behoefte van afnemers, consumenten en bedrijven die snellere dienstverlening eisen. Denkt u hierbij aan webshop logistiek. Een goed fulfilment is daarbij cruciaal. M4 Transport & Logistics BV slaat op, verwerkt orders, haalt de bestellingen uit het magazijn en zorgt dat het pakket op het adres van uw klant wordt afgeleverd. Alles onder een dak en u heeft nergens geen omkijken meer naar.

Specifieke Wensen

Specifieke wensen vragen om maatwerkoplossingen. Aan ons de uitdaging op zoek te gaan naar de beste oplossing. Aarzel niet om advies hierbij te vragen. Het personeel van M4 Transport & Logistics BV staat altijd voor u klaar.